20 червня

Ось і настав День прощання з оздоровчим майданчиком. Багато цікавих моментів залишиться в пам’яті дітлахів та вихователів. Адже наші учні по-новому розкриваються саме в такій невимушеній атмосфері, де є місце широкому розвитку творчості, здібностей, щирому спілкуванню.

На славу попрацювали наші вихователі, вожаті, дітлахи. Ігри та естафети, конкурси та загадки, смакування різних сортів варення та чергування у їдальні. А наостанок приємною ноткою дня стала розважальна гра-квест «Пошуки скарбів», що підготували та провели Гриценко Л. В. та Тендюк Л. І. В захваті та азарті малята, поборовши всі перешкоди, розгадавши всі загадки, виконавши всі завдання, відшукали скарб – цілий ящик бананів! І де б ви думали?! У «Франції»! Під самісінькою Ейфелевою вежею. Звичайно ж, скарб розділили на всіх і відразу посмакували!

Сумно було прощатися цього дня, але всі малята повернулися додому з грамотами і подарунками. А ми будемо знову їх чекати у наступному році.

До нових зустрічей!


19 червня

19 червня у таборі «Зеленятко» можна цілком назвати днем 3-х В – вареників, варення і веселощів. Бо родзинками дня стали майстер-клас по ліпленню вареників від Спринсян Н. М., Луковської Н. М., Чалик І. М., Яцишиної К. О. та Карман Анастасії, розважальна програма від Деменковець Л. С. та конкурс дегустаторів варення від Тендюк Л. І., Гриценко Л. В.

Дякуючи нашим вправним куховарам, всі змогли посмакувати вироблені малими рученятами вареники. Вони здалися дітлахам найсмачнішими в світі.

А хлопчаки, яким справи куховариків не до смаку, тренували свої вміння грати у футбол, змагатися у естафетах.

День вареників


18 червня

Всім відомо, що помічнянці – талановиті співаки! Естафету батьків переймають і наші малята. 18 червня у центрі міста відбулося Перше загальноміське КАРАОКЕ серед молодших школярів Помічнянської ОТГ.

Свято відбулося за ініціативи методиста відділу освіти Шутько М. В. Від нашої школи до першого туру потрапили Тарасенко Дар’я, Харленко Світлана, Болтян Анастасія, Спринсян Станіслава, а переможницею стала учениця 3-А класу Огир Іванна. Приз «Я вмію рахувати гроші отримав Яценко Богдан, а найкращим вболівальником від нашої школи став Юденко Владислав. За підготовку учасників окрема подяка Щербині Л. С. Після завершення караоке бажаючі взяли участь у танцювальному флешмобі, що провела Яцишина К. О.


Галерея "Перше загальноміське КАРАОКЕ серед молодших школярів Помічнянської ОТГ"


15 червня

Гарним настроєм, руханками, іграми та розвагами розпочинаємо ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ. Сьогодні подорожуємо, спостерігаємо, досліджуємо природу нашого рідного краю. Наші четвертокласники мандрують до «Козацької долини» с. Карбівка, а решта - до міського ставу…

У погожу світлу днину
Малюків шкільну родину
Мешканці міського ставу
Запросили на виставу.
Обережно крок за кроком
Не зашкодим ненароком
Ні травинці, ані пташці,
Ні малесенькій комашці
На крутому бережку,
На зеленому лужку,
Ми присіли, мали ласку,
Щоб побачить диво-казку.

Адже все, що нас оточує – це дивовижний, захопливий, казковий світ природи. І від нашого ставлення, наших дій залежить, чи збережеться ця казка.

І поки наші дітлахи досліджували природу, насолоджувалися цікавими іграми та маленьким пікніком, змагалися у екологічній вікторині «Ерудит», підготовленій Спринсян, Н, М., маленькі чергові табору вчилися майстерно сервірувати столи в їдальні.

День довкілля


14 червня

Яскравий, барвистий, як кольори веселки, був сьогодні день – День Віночка та Бантика!

Чудові майстер-класи «плетіння» віночка від вихователів, пісні й танці, розваги та конкурси. А родзинкою дня стало ІШАК (ігрове шоу атракціонів і конкурсів), що підготували і провели Деменковець Л. С. і Яцишина К. О.

День Віночка та Бантика


13 червня

Не талановитих дітей не буває. Кожна дитина по-своєму талановита чи може такою стати, потрібно лише створити умови для реалізації розвитку її творчих можливостей.

"У кожній дитині є сонце, тільки дайте йому світити", - вважав Сократ. Сьогоднішній День талантів в черговий раз довів ці твердження.


Галерея "День Талантів"


12 червня

Літо в розпалі! І так хочеться чогось такого-такого собі ...

Щоб весело, просто і щоб море справжніх літніх відчуттів! Тому сьогодні в День дозвілля малята оздоровчого табору «Зеленятко» ЗШ №1 обирали заняття за інтересами. Зранку до нас завітала вчителька музики Щербина Л. С. Всі бажаючі готувалися до концерту «Таланти твої, школо!». Далі нас гостинно запросили до Будинку культури, де Мар’яна Віталіївна порадувала цікавими мультфільмами про Братика Кролика та Братика Лиса. І знову приймаємо гостей – вихователів ЦДЮТ з чудовими майстер-класами. А у вільні хвилини – розваги, ігри, танці, пісні, просто відпочинок. Та знайшовся час і на серйозні справи. Декілька учнів за власним бажанням прийшли на допомогу жінкам-волонтерам. Хоч і малий шматок маскувальної сітки сплели діти, та свій вклад у волонтерський рух вони внесли. А ось наші маленькі поети творили сьогодні власні вірші, щоб на завтрашньому концерті талантів порадувати нас. Чекаємо справжнього зорепаду творчості!

День дозвілля (табір "Зеленятко")


11 червня

Тварини - наші найкращі друзі. Ми повинні любити і оберігати їх. Саме тому в День звірят вихованці оздоровчого табору «Зеленятко» ЗШ №1 вчилися розуміти «мову жестів» наших менших братів, правильно поводитися з незнайомими тваринами, розгадували загадки про тварин, підготовлені Луковською Н. М. Разом зі своїми наставниками малювали та ліпили з пластиліну колективні роботи «Веселий зоопарк», виготовили колаж «Тварини». Цікаві образи маляток-звіряток створила Чалик І. М.

Приємним сюрпризом для діток від відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської ОТГ став перегляд в Палаці культури мультфільму «Пригоди Котигорошка та його друзів».

День завершився смачним обідом та заняттями за інтересами.

День звірят (табір "Зеленятко")


8 червня

День МІМІКИ ТА ЖЕСТІВ в таборі «Зеленятко» нашої школи розпочався як завжди радісно та весело з практичного заняття «Мова» жестів у людей, яке підготували Гриценко Л.В., Тендюк Л.І. Таланти, логіка, нестандартний підхід проявили діти у розважальній програмі «Показуха» та конкурсі «Веселий клоун». Родзинкою дня став загадковий сюрприз «Повелитель змій» від учнів 4 – Б класу та їх керівника Деменковець Л. С.

Гарно відпочивали та гралися біля ставка, а хлопчики ще й рибу ловили!

День Міміки та Жестів (табір "Зеленятко")


7 червня

Табір «Зеленятко». День спорту (7 червня)

Фізкультура всім потрібна.
І дорослим, і малим.
Треба спортом нам займатись,
Щоб здоровими рости!

В таборі «Зеленятко» ЗШ №1 сьогодні ДЕНЬ СПОРТУ!

З великим захопленням діти робили ранкову зарядку під музичний супровід разом з Майклом (Michael Smith). Знайомилися з відомими спортсменами – гордістю України, переглядаючи мультимедійну презентацію від Дмитрієвої С. А. та стали учасниками вікторини «Спортивна слава України» від Тендюк Л. І. Також під керівництвом Лариси Іванівни вихованцями було створено чудовий колаж «Видатні спортсмени України». Далі наші юні спортсмени вирушили в похід до міського стадіону і там продовжили практичне знайомство з деякими видами спорту. Під керівництвом Тендюк. Л. І. та Луковської Н. М. було проведено змагання «Поклик джунглів», цікаві естафети та футбольний матч. А справедливе журі визначало переможців дня. Юні спортсмени нашої школи ще раз підтвердили, що обирають для себе здоровий спосіб життя. А нашим найменшеньким сьогодні випала нагода відвідати чудову та змістовну екскурсію від Колісніченка С. В. Лише шкода, що до Музею-вагону діти не потрапили, там проходили ремонтні роботи. Та все ж таки день пройшов чудово! Багато нових вражень, знань та вмінь. Сподіваємося, що наступний день, День міміки і жестів, буде не менш цікавим.


6 червня

День рідного міста та народних традицій розпочався, як завжди, шикуванням загонів, бадьорою зарядкою та веселою пісенькою від мовного табору.

Після сніданку всі ніби потрапили машиною часу в минуле нашого станційного містечка. Перша мандрівка була віртуальною. Спочатку учні 1-х класів, потім другокласники відвідали історичну мультимедійну гру-аукціон «Чи знаєте ви рідне місто?» Та справжніми історичними стежинами міста учнів 3-х класів провів Колісніченко С. В. Захопливою, цікавою та змістовною була ця подорож. Тим часом на подвір’ї та в класах майданчика вже почалася колективна робота – створення українського орнаменту в різних техніках. Творчої уяви учнів та їх наставників не було меж. У результаті вийшли справжні шедеври. Після такої кропіткої праці настав час відпочити. А яким чином, кожен був вільний обрати самостійно. Та для деяких хлопчаків найкращий відпочинок – це футбол. Мабуть, тренувалися до наступного дня - дня спорту.

/Files/images/praktaka_tabr/2018/6/20180606_100330.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/6/20180606_102138.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/6/20180606_103210.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/6/20180606_104739.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/6/20180606_105714.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/6/20180606_110447.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/6/IMG-5f0f1a958b491650fbd8537235773d75-V.jpg


5 червня

І знову новий день! Відкриттів та знахідок, Нових вражень та захоплень! Гостею майданчика сьогодні була сама леді Мода. Вона розповіла про себе та свою батьківщину – Францію, дала поради дітям щодо стильного вигляду, визначила кращих дизайнерів та побувала на конкурсній програмі «Леді і Джентльмени», яку провела Гриценко Л. В.

За традицією, у вівторок нас відвідали педагоги з ЦДЮТ і провели з дітками цікаві майстер-класи. Тут були ліплення і орігамі, малювання в різних техніках і аплікація, а також захопливі танці.

Сюрпризом дня стала… знову КАЗКА!. Але уже у виконанні колективу та вихованців Музичної школи. Це була незвичайна історія Колобка в стилі мюзиклу. Діти були зачаровані грою акторів і навіть підтанцьовували юним гітаристам. Завершився день, як завжди, смачним обідом від наших поварів та заняттями за інтересами.

/Files/images/praktaka_tabr/2018/5/20180605_093047.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/5/20180605_103312.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/5/20180605_104412.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/5/20180605_105243.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/5/IMG-2bdb765561e4821d647031a9e47246de-V.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/5/IMG-c49ecc3ef5952ebcf0778da5702a5615-V.jpg


4 червня

За моїм палким хотінням,
За казковим повелінням
Всі, хто поруч, усміхніться.
Двері в казку відчиніться!

Саме сьогодні були відкриті двері до казки. Яскравими спогадами дня стали «Подорож до українських народних казок та казок світу», вікторина «Впіймай казку», проведена Панасюк Є М., конкурс малюнку «Мій улюблений казковий герой», конкурс юних казкарів «Казка мудрістю багата», перегляд мультфільму. А на завершення дня подарунком для всіх стала вистава «Пан Коцький» драматичного гуртка «Першоцвіт» під керівництвом Спринсян Н. М.

/Files/images/praktaka_tabr/2018/20180604_082511.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/20180604_082754.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/20180604_101801.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/20180604_101949.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/20180604_104943.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/20180604_114916.jpg


1 червня

Першого дня червня, в День захисту дітей відбулося відкриття дитячого оздоровчого майданчика «Зеленятко» при ЗШ №1 на урочистій лінійці «Сонце посміхається, майданчик відкривається». У програмі дня були ранкова зарядка та вручення дипломів переможцям і учасникам Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник».

Яскравими подіями стали також конкурс малюнків на асфальті «Здрастуй, літечко!» та «Емблема нашого майданчика», святковий концерт в Палаці культури, рухливі ігри та розваги.

/Files/images/praktaka_tabr/2018/1/20180601_083731.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/1/20180601_094948.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/1/20180601_095008.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/1/20180601_095141.jpg

/Files/images/praktaka_tabr/2018/1/20180601_095216.jpg /Files/images/praktaka_tabr/2018/1/20180601_095231.jpg


План роботи табору

Кiлькiсть переглядiв: 797

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.