2016 - 2017 н.р.

УРА! КАНІКУЛИ!

Літо – це пора нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому навчальна практика для учнів 5-10 класів стала джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.
Навчальна практика у Помічнянській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Березняка Євгена Степановичабула захоплюючим, змістовним і надовго запам’ятається дітворі.
Кожен день був розписаний, і не було часу сумувати.
Головні завдання, які були поставлені перед вчителями та учнями під час проведення літньої навчальної практики та екскурсій:

  • створити ситуацію успіху, коли не буде переможених, будуть тільки переможці;
  • забезпечити умови для організації більш глибокого зв’язку між вчителями та учнями, які беруть участь в експерименті;
  • організувати міжпредметні зв’язки;
  • продовжити роботу по удосконаленню вмінь і навичок з використання ІКТ у навчальному процесі;
  • систематизувати отримані учнями протягом навчального року знання та продемонструвати їх під час захисту власних проектів.

Літо – це час, коли відбувається щось цікаве у твоєму житті, щось неповторне та довгоочікуване, це й нові знайомства, й захоплюючі враження.
Під час завершення навчальної практики директор школи Сигида Оксана Михайлівна побажала всім учням запастися силами, натхненням та здоров’ям, щоб гарно почати новий навчальний рік.

ФОТОЗВІТ про проведення навчальної практики у Помічнянській ЗШ І ІІІ ступенів №1

Літній оздоровчий табір «Зеленятко»

29 травня стартував оздоровчий табір "Зеленятко" Помічнянської ЗОШ №1 Добровеличківського району Кіровоградської області.

Напротязі трьох тижнів були проведемі заняття для учнів 2-го класу з теми "Комп'ютери та програми", що мав на меті розкрити таємницю "хто такий андроїд" і яке місце займає у сучасному світі. А також ознайомити дітей з основами алгоритмізації та програмування.

Детальніше...

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.